Nu börjar sommarjobbet!

Halloj!
 
Då har man haft sin lediga tid sedan skolan slutade. Började sommarlovet med 4 dagars jobb och därefter Helsingborg över helgen. Åkte därefter till Rhodos en vecka där vi hade de superbra och sen firade vi Midsommar hos min klasskompis Sonja och hennes kille. Mycket trevligt och lyckat tycker jag. Därefter har de mest varit chill. Igår var vi ute och gick långpromenad och idag håller vi på och tvättar. Blev 5 maskiner så vi hade en hel del efter både Helsingborg och Rhodosresan.
 
Nu ska vi snart iväg och storhandla och sen blir de att kolla någon film tror jag, möjligen dammsuga då de känns som de är sand i hela lägenheten.
 
Imorgon börjar jag ju mitt sommarjobb på Ikea. Jobbar torsdag-måndag i snitt 5 timmar per dag ungefär vilket känns skönt nu i början. Förhoppningsvis hinner jag komma in i allt på dessa dagar också så att man kan känna sig lugn sen. Ska bli kul att komma igång också. Numera gillar jag inte att bara sitta hemma och inte göra något. Blir långtråkigt, så nu i efterhand är jag sjukt glad att dem hörde av sig, för att vara ledig i 10 veckor hade jag aldrig pallat. Fy!