Bachelorette på tv3!

Godkväll!

Just nu sitter jag hemma själv. Philip är uppe hos pappa och Tea och snackar lite. Jag sitter och kollar på bachelorette på tv3play. Det har endast gått två avsnitt så kunde se det från början så det är roligt. Jag och min storasyster Mikaela har kollat på andra säsonger av det så klart jag var tvungen och börja se denna säsongen också!

Annars idag har vi varit iväg och käkat med pappa och sen kört en runda. Det är ju inte alls bra väder nu som ni kanske förstått och sätt på nyheterna, så man kan ju inte sola och bada. Nu blir det vår/tidigsommar-klädsel även i Thai. De senaste dagarna har jag sprungit runt i Jeans och en långarmad liksom. Hur sjukt är inte det?

Imorgon ska Philip iväg och spela bandy så jag är själv på eftermiddagen. På kvällen får vi se vad vi hittar på för något. Pappa är ensam hemma då Tea ska till sin familj så vi får väl se om vi kanske gör något med honom. Annars har vi planerat att åka till centeral festival inne i stan och äta den goda buffén som vi käkade här om dagen och kanske se bio efteråt om det går någon bra.


Idag är det två veckor exakt tills vi åker hem.. ett halvår går så sjukt fort. Det blir väl liknande klädsel som på bilden när man kommer hem dårå.