Sista dagen på denna veckan!

Hejhej!
 
Då var ytterligare en vecka över och tiden går så himla fort just nu och snabbare kommer det säkerligen gå. I helgen har jag pluggat lite, träffat vänner och varit ute och gått i fina vädret. Idag var de jättevarmt i solen så jag och Philip var ute och gick i 1.5h. Massa skönt och bra med promenad också. Skulle pluggat idag men har inte gjort något hittills vilket är riktigt dåligt av mig men har inte haft någon motivation. Var roligare att beställa och leta upp kläderna i tidigare inlägget.
 
Denna veckan som kommer, kommer bli riktigt intensiv. Imorgon fram till onsdag blir det skola från 9-16 varje dag med grupparbete och någon föreläsning. Sen torsdag-lördag jobbar jag mellan 10-17 i snitt. Är alltså enbart söndag nästa vecka som jag är helt ledig och då måste jag egentligen plugga för att ligga i fas tills tentan är den 16maj.. Än så länge ingen panik men det kommer väl komma sådär när nästa vecka är slut kanske..
 
Nu ska jag kolla om det finns något på tv.. om inte så kanske jag får försöka ta tag i att läsa de 3 sista kapitlena som jag har kvar i en av mina böcker till tentan.. ca 120 sidor kvar men måste sammanfatta de viktigaste med så är ju inte bara att läsa rakt upp och ner.. tyvärr.. då hade det gått på någon timme bara..
 
Bild på världens finaste älskling härom kvällen när vi hade varit ute på en uteservering och käkat.