F r e d a g

Då är de fredag igen och det känns skönt. Det betyder att jag åker om bara 2 dagar upp till min fina sambo <3. Jag har faktiskt precis packat ner alla mina kläder. Som jag tänkte så fick inte allt plats i min resväska så alla byxor och min balklänning får ligga i en stor plastsäck sålänge men det fungerar också. Nu är det iallafall tomt i garderoberna vilket känns skönt. Jag ska torka lite inne i dem ju så det luktar fräsch och rent. Har egentligen bara köksluckorna kvar att tömma nu.

Det känns faktiskt lite konstigt. Det känns ju inte helt som att jag ska flytta men det kommer väl kännas ordetligt på söndag när vi lämnar och låser lägenheten! Men det kommer bli bra, det vet jag..

Jag var med Julia innan på Agility med hennes hund Chili. Det var kul att se hur det går till när man lär hundar att göra olika övningar. Läraren hade med sina hundar också och en av dem speciellt var riktigt gosig och satt på mina fötter haha. Kunde typ inte röra mig. Men det var trevligt. När vi var färdiga där åkte vi snabbt till Väla så jag fick titta på telefonen jag tänkte köpa. Jag tror den blir bra så får väl beställa den på söndag :)!

Nu blir det väl lite mer städ och sen kl 20 börjar idol så tänkte lägga mig redan då och titta på det och sova direkt när det är slut så att jag kommer upp imorgon till Högskoleprovet. Jag tänkte ta mig hemifrån redan strax innan 8 så man är i tid och kan leta upp salen jag ska vara i. Man kan ju hoppas på att någon man känner igen ska göra det på samma ställe.
På kvällen sen ska jag och Mika äta på restaurang och sen gå hem till Andy. Jag lär väl åka hem tidigt i vilket fall så jag är pigg inför flytten på söndag sen. Vet inte riktigt när Filles föräldrar kommer men ska ringa snart och kolla upp det!