Ny vecka och på fredag åker jag till HBG!

Hallå!
 
Då var det måndag igen. Tiden går snabbt. Redan på fredag är de dags att åka till Helsingborg för att fira jul med familjen. Ska bli riktigt kul att komma hem och umgås lite. Var längesedan nu för min del. Den 21 blir de att umgås med lillebror hela dagen och kvällen och sen den 22e firar vi jul med U och J som sedan åker vidare till Sälen. Den 23e ska jag och Mikka umgås. Får se vad vi hittar på men blir nog mycket mys hemma och kolla film. Kanske blir någon sväng till Väla om det är något vi behöver där.
 
Den 26e åker jag vidare till Värnamo där vi stannar till dagen innan nyår. Den 27e blir det en runda till Ullared förhoppningsvis. Behöver handla en del där så hoppas dem har sakerna som jag behöver. Måste köpa träningskläder och alla tillbehör, vattenflaska och träningsbag typ. Har satt upp som nyårslöfte att jag måste börja träna så nu jäklar. Måste ge det en chans på riktigt .Behöver träna. Är så jäkla trött jämt och det är bra att ha något att göra.
 
Eftersom mina kära lärare inte skickar uppgifter till mig så har jag inte orkat plugga idag och dessutom svårt när man inte vet vad man ska göra. Så nu ska jag istället lägga mig på soffan och kolla på tv eller något.
 
Hoppas Ullaredsutbud ser likadant ut när vi kommer dit.