Läggdags!

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Ska upp tidigt imorgon och jag behöver minst 7 timmars sömn för att jag ska orka med dagen.

Halkbanan idag gick bra. Det var jättekul och inte ett dugg nervöst när man väl hade kommit igång. Man lärde ju sig en hel del också om hastigheterna i det hala väglagret, så nu hoppas jag nästan bara att det ska bli massa plusgrader så man kan köra bil sen när körkortet finns i plånboken. Är ju så otroliga risker med att köra när det är halt ute så det är skrämmande när man väl testat på det. Liksom, en stopsträcka på ca 60 meter när man endast kör i 40km/tim när det är halt. Det är riktigt sjukt.

Vi fick även testa att sitta upp och ner i en bil för att känna på hur det skulle kännas om bilen voltat + försöka öppna dörren när bilen stod på sidan. Hur tungt som helst. Sen fick man också om man ville testa på hur det känns att krocka i 7km/tim. (Vet inte om man kan göra detta på alla halkbanor i Sverige?).

Innan var vi hos Philips mormor och morfar och fikade och sen hos hans föräldrar och kollade skrivare. När jag kom hem sen käkade jag kräftor och kollade på film. Sjukt gott är det!

Borsta tänderna, sen sova som sagt. Godnatt!