T i s d a g 28/2-12

Idag har det varit en heldag hemma, eller nästan iallafall. Jag skulle gå upp innan halv 10 men det höll jag så klart inte. Istället kom och upp ungefär kvart över 10. Då började jag titta på mina serier och käkade frukost. Var väl färdig med det vid 12 tiden. Då gick jag och Philip iväg och köpte present till Robin som fyller år idag. Blev ny tejp till hans bandyklubba.

När vi kom hem sen började jag plugga teori och pluggade fram till 14 då vi åkte och besiktigade bilen. Jag ville följa med för att se lite hur det går till så att man vet det när man själv ska göra det. Jag har väl varit med pappa någon gång när jag var mindre men det är ju inget jag kommer ihåg så direkt.

Väl hemma igen fortsatte jag plugga fram tills det var tvättdags klockan 16. Fortsatte sen med pluggandet till halv 18 och sen åkte vi upp och firade Robin. Det blev pizza till mat och kladdkaka till efterrätt. Riktigt gott och behövdes verkligen, var jättehungrig.

Vi kom väl hem vid halv 22 och hämtade tvätten och vek ihop allt. Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska jobba imorgon kl 8 till 10 som vanligt. Segt att gå upp för att jobba 2 timmar men man får väl ta det man får. Det blir väl att plugga imorgon också när jag kommer hem, finns liksom inte så värts mycket annat att göra.

G O D N A T T !