Dålig uppdate

Hallå!
 
Dålig uppdate här det senaste. Både för att de inte finns så mycket att säga, men även för att det är tentaperiod och att jag de senaste 2 månaderna haft de tuffaste kurserna hittills på Universitetet. Har tenta på fredag och om jag klarar den tentan kommer jag ha de ganska lugnt fram över. Klart andra kurser är ansträngande, men inte alls på samma sätt. Ska bli skönt med lite lugnare kurser så man kan göra lite annat på fritiden utan att ha ångest över att man inte pluggar så mycket som man borde.
 
Just nu tar jag en lite paus. Har pluggat 3 timmar nu på förmiddagen och gick nyss igenom 4 tentor jag hade på datorn och kollade på såna uppgifter som kan komma på tentan. Kändes helt okej. Om nån halvtimme ska jag sätta mig och kolla på andra tentor som jag har utskrivet och repetera. Vissa saker jag bara måste få koll på då de garanterat kan komma då det är ganska viktiga saker, men svåra.
 
Till helgen, på lördag närmare bestämt, ska vi på sittning. Halloween är det ju nu så det är temat på denna sittning. Har inte bestämt vad jag ska va för något men tror inte jag ska göra något avancerat, typ köpa låssasblod och sminka mycket så får man väl va död eller något.. orkar inte köpa nån kostym iaf för flera hundra som ändå bara kommer ligga sen.
 
Bilen ska besiktigas imorgon. Hoppas vi klarar oss igenom den bra.. Orkar verkligen inte om det ska va stora fel som kostar mycket.
 
Längtar till julen nu <3.