19/8-14

Halloj!
 
Idag såg inte mina planer speciella ut. Tänkte åka till Ikea och handla lite och även köpa kurslitteratur inför kommande kurs. En timme efter att jag vaknade blev jag inkallad till att jobba 11:45-19.00, riktigt gött. Innan dess köpte jag kursböckerna, två böcker som var supertunna och en tjockare, klart var den tjockare på engelska... men de är ju inget man inte klarar av, mer jobbigt bara att ta sig igenom. Tar ju lite längre tid om man säger så.
 
Jobbade som sagt till 19 och sen har jag kollat på Idol och fått sålt två andra kursböcker som jag är klar med. Riktigt gött så imorgon får jag in pengarna för dem. Inga gamla böcker kvar nu vilket är skönt, att man får igen varje krona man lägger på det. Har till och med gått med vinst på de flesta böcker, även om de inte är med mycket.
 
Imorgon ska jag lämna över böckerna och sen kör vi vidare till Värnamo där vi ska fira Ellen, Philips lillasyster, som fyller 18 år på fredag. Dock kalas på torsdag. Bjuds på smörgåstårta, mumsigt! Stannar till fredag och sen blir det hem igen för att jobba lördag och söndag.
 
Käkade kräftor för ett par dagar sedan, riktigt riktigt gott! Var så himla längesedan jag åt de så det satt verkligen fint. Hoppas på att ha en mini-kräftskiva om någon vecka eller så. Får väl se om vi hittar några som gillar kräftor så jag inte behöver vara ensam med att äta, igen ;D.
 
Nu blir det lite tv-tittande och sen sova!