Sista skoldagen för detta året imorgon!

Godkväll!
 
Detta året har gått riktigt snabbt.. och sista skoldagen är redan imorgon. Börjar morgonen med tenta och sen är de föreläsning. Dock funderar jag på att hoppa över den då det handlar om metodskrivning och en sån föreläsning hade vi i början av året inför B-uppsatsen vi skrev. Känns därför som att de bara är onödig information + vår grupp har redan skrivit metoddelen till vårt arbete!
 
Imorgon är de som sagt sista tentan för året men även sista skoldagen. Tentan kommer nog gå riktigt bra. Känns som jag kan allt mer eller mindre och nu är mitt mål att få över 90% rätt på den. Vore inte någon omöjlighet men det får vi se imorgon, vad de kommer för frågor. Är iallafall säker på att jag inte blir underkänd. Går typ inte känns de som haha.
 
Nu funderar jag på att slå in lite julklappar åt Philips familj som han själv inte gjort ännu för jag har inget att göra just nu.. orkar inte plugga mer för som sagt, kan allt känns de som. Allt jag tror jag kan behöva kunna.
 
Imorgon efter tentan, och när Philip kommer hem från skolan ska vi ta tag i att måla om vårt köksbord. Har tagit ett år att få tummen ur, men idag har vi varit och köpt allt som behövs, färg, penslar och slippapper. Kommer nog bli fint, eller hoppas det iallafall. Köpte även en jättefin servetthållare i vit där de står "servett" på med stora bokstäver. Lägger säkert upp bild om vi blir nöjda med resultatet! Hoppas hoppas.. kanske gör att vår trivsel blir bättre här och framförallt, att köket kanske används mer!
 
Planen inför julen och de sista dagarna av detta året ser ut som följer:
21a - Tåg till HBG och äta mat med lillebror och byta julklapp.
22a - Umgås med äldsta storasyster för att sedan hämta upp andra storasyster påväg till släktkalas i Lund.
23e - Julbak, musik, spel och bara ha det mysigt.
24e - Julafton hos min moster verkar det som att de blev nu. Mysigt att de blir hela släkten samlade iallafall!
25e - Åker till Värnamo redan vid 11 tiden till Philip och hans familj.
26e - Beställt färgning och klippning av Philips lillasyster hehe..
27e - Valfria händelser.
28e - Förmodligen hem till Kalmar och sätta igång med att få klart fältarbetet som ska in i början av januari.
29e - Pluggdag.
30e - Pluggdag och förbereda inför nyår med vännerna. Åka och handla tillsammans kanske?
31a - Nyårsafton med goda vänner. 3-rätters och spelkväll och massa mys och fyrverkerier!
 
Sen den 3e januari kommer Mika och hälsar på över helgen och firar min födelsedag. Ska bli så kul. Har inte firat min födelsedag med någon annan än Philip de senaste åren tror jag (även om de också har varit mysigt <3).
 
Nu -> packa in de där julklapparna!
 
God Jul och Gott Nytt År!