En dag kvar till långhelg!

Då var det tenta imorgon, alltså sista dagen idag att plugga. Jag har ingen motivation alls till att börja men får väl göra det snart ändå.
 
Vi fick vårt internet och våra tv-kanaler igår från tele2. Internetet är superbra men det är fel på tv-kanalerna, man får inte in 4an av nån anledning så har ringt och felanmält det så dem skulle återkomma inom 3 dagar. Hoppas bara dem inte ringer när jag är på tentan imorgon, vore typiskt.
 
Imorgon kommer som sagt Anna hit. Jag hoppas på att min jacka har kommit tills dess så att jag kan hämta den då när jag ändå är och hämtar henne på stationen. Blir väl en fika när Anna dyker upp och sen ta det lugnt på kvällen. Är ett nytt program som börjar, uppfinnarna, som verkar roligt. Sen får vi väl se resten av helgen hur vi gör, eller vad vi hittar på. Blir väl att gå ut på lördag iallafall.
 
På söndag blir det att börja plugga igen. Gå igenom lite böcker som vi ska börja prata om och fixa med excel uppgift som ska göras på måndag.


OCh sen vill jag faktiskt åka till Ullared men har inte någon ledig tid fören den 20 november. Hoppas Philip också kan åka då för det hade varit kul att kunna köpa lite julklappar och lite andra behövliga saker. Skulle även vilja köpa lite söta prydnads tomtar så att man får lite julstämning här. Hade även varit mysigt med någon lykta eller så. Myspys med jul tycker jag! Här i Kalmar har dem börjat sätta belysning på vissa ställen. Kanske något tidigt men det är massa mys!
 
Nu blir det plugg.